2 Şubat 2011 Çarşamba

Sevgiliye ne almalı ki?!

Defne joy ölmüş.. Ukala tavırları da olsa komik bir kızdı. Geçen hafta Yok böyle bir dans denk geldi de izlemiştim Programdan ayrılmayı, artık elenmeyi istediğini çok net belli ediyordu.. Ölüm nedeni henüz muamma.. Allah yakınlarına ve evladına sabır ve kuvvet versin.. Allah rahmet eylesin..
Son iki haftadır sabahları Sehrat'la ofise gelirken arabayı ben kullanıyorum, pratik yapıyoruz, havalar ısınınca ben arabaya sevgili kocam özlediği motoruna kavuşacak..:) ve son 2 haftadır arabada birbirimizi yedik..:)) benim bir kez gece yalnız kullanmamın ardından 2 gündür tartışmıyoruz hatta bugün ilk 'aferin'imi bile aldım..:)) kıssadan hisse ne imiş kocadan hoca olmazmış..:)) ama hakkını yemiyim resmen sabrını ölçüyorum melek kocamın..:))
Malum önümüz sevgililer günü. sevgililer gününde beylere alternatif neler alınabilir benim bir kaç önerim var..
*Saat (swatch modelleri hem modası geçmiyor hem de fiyatları cazip)
*şık bir atkı (maliyeti azaltmak için siz de örebilir, örmeyi bilmiyorsanız annenize ördürüp senin için ördüm de diyebilirsiniz:p)
*parfüm 
*boxer (ya da kendinize şık bir gecelik, asıl hediye ona olmuş olur:) ) 
*ev terliği (tuttukları takımın terliği tercih sebebidir, test edilmiş onaylanmıştır tarafımdan:))
*dışarıya yemeğe çıkmak yerine evde ellerinizle hazırlayacağınız romantik bir akşam yemeği hem daha az maliyetli hem de daha cezbedici olabilir.;)
*Mp3 çalar (içini sevdiği parçalarla doldurup hediye ederseni daha bir güzel olur;))
*Masaj (Size en yakın Spa merkezinden alacağınız bu hediye ile iş stresinden uzaklaşarak rahatlamasını sağlayabilirsiniz..;)

Ben ne mi yapıcam..Yazdıklarımın dışında bişi...;) o da bana kalsın..:))

Tesadüflere inananlara
Hikaye, doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara'da kesişen ve sonrasında İstanbul'da tanışan Özgür ve Deniz'in birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatıyor. Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın yaptığı, başrollerini Mehmet Günsur ve Belçim Bilgin'in üstlendiği 'Aşk tesadüfleri sever' 4 Şubat'ta vizyona girmiş ve aşık olsun olmasın herkese saf, gerçek ve tutkulu aşkın duygusunu vaat ediyormuş..

Mehmet Günsur hatrına bnm için izlenme olasılığı olsa da böle romantik komedi yerli filmleri sinemadan ziyade evde koltuğuma uzanmış dvd keyfi yaparak izlemeyi tercih ediyorum.;) 

İyi geceler millet..oralarda birileri varsa günün şarkısı tabiki size gelsin..:)

3 yorum:

  1. Off ben ne alacağımı hiç bilmiyorum, acaba bir değişiklik yapıp hiçbirşey almasam mı bu sevgililer gününde:)

    YanıtlaSil
  2. ben ilk defa bu sene kutlayacağım bir aksilik olmazsa :)

    YanıtlaSil
  3. Elvan'cım hediye almasan daha büyük süpriz olur...:)) bir de üzerine ben en büyük hediyeyim sana dersin öööle kalır..:)) ama yine de alternatifleri gözden geçirmekte fayda var... erkekler şımartmayı çok sevmeseler de şımartılmaya bayılıyorlar..:)))
    gezikolu başkanımcım için rahat olsun hiçbir aksilik olmaz..:) hele ki senin hediyen parlak bir fikir..;)

    YanıtlaSil