22 Şubat 2011 Salı

magnum portakallı-mac concealer..:))

Eminim birçoğunuz denemiştir. Magnum portakallı çikolatayı. Bitter çikolata çok tercihim olmasa da eşim sevdiğinden denemek amacıyla almıştık.. Her ikimiz de çok beğendik. Bir önceki yazımda diyet ve perhizden bahsetmemden sonra tekrar çikolata ile ilgili birşeyler yazmam aslında hayal kırılığı benim için sanırım..:)) fakat çikolatadan vazgeçemiyorum... birgün aniden tiksinicem sanırım..:) denemeyenlere tavsiye ederim..:)
Geçen hafta Mac'in gçzaltı kapatıcısını deneme fırsatım oldu.Çok başarılı tüm gün yüzümde makyaj, gece bile çizgilere şerit şeklinde dolmamıştı.Ben bayıldım tabi antalyada MAC olmadığı için bu alışveriş İstanbul seyahatimizi bekleyecek..:)) ben beyaz tenli olduğum için 25 numarası bana tam cuuuk diye oturdu..
Birde painterly diye bir ürünü var oda göz makyajını yapmadan önce altına sürülüyor. tabi makyaja başlamadan önce yüzünüze mutlaka nemlendiricive göz kremi sürmelisiniz. Yoksa makyaj yüze tam oturmuyor..painterly ürünü de farı daha uzun süre sabit tutup daha güzeşl görünmesini sağlıyor..
Antalyaya MAC mi açsak..:))



Aslında daha birçok ürününü sayabilirim. Ben rimelini kullanıyorum MAC'in kurumuyor,ama dağılabiliyor. Lancome hypnose'unda rimelini kullanıyorum o da semsert kalıyor gözde.. bir de mac'in rimeli extra siyah, gece rimeli çıkar çıkar bitmiyor gözümden..:))
ikisi arasında kıyaslarsam eğer MAC rimeli tercihimdir..

Eğer oralarda sabırla bu yazımı okuyan birileri varsa tabi ki günün şarkısı sadece sizin...
Mutlu haftalar millet..huzurla ve bol kahkahalı geçsin şubatın son haftası...


2 yorum: